Out here on my own

Det bästa arret som jag har hört på länge
Lyssna på hela låten, och i alla fall jag får gåshud, tack vare Irene Caras vackra röst, men också på det heelt fantastiska arret! Flygeln skulle man gärna beställa hem.. :P

Mycket nöje!
Amanda

En bit på vägen..

Jepsi pepsi, jag har kommit väldigt långt den här morgonen med Buddhismen. Jag ska renskriva nästa gång jag håller på med buddhismen, vilket blir om några timmar tror jag. Nu ska ringa ner till Li och kolla om vi ska repa inför vår spelning nu! 
See u!


Att försöka är bättre än att inte försöka

Som rubriken: Att försöka är bättre än att inte försöka. 
Jag försöker skriva om Buddha (en SO-uppgift). Jag tycker att Buddhismen är jätte intressant, hela tänket är så.. inspirerande? 
Men det går så           seeeeggggggttttt. Jag blir galen! Egentligen så är det inte så mycket som behöver göras inför inlämningen, jag ska skriva om Buddha, skriva om "de heliga böckerna", vad som händer efter döden. Typ så. Men jag vill liksom försöka förstå religionen lite mer, så då skriver jag ingenting (rättare sagt, jag antecknar ingenting) och glömmer därför bort det jag har läst. Jag har fått en bild av hur "min" buddhism ser ut, men jag vill ju gärna kunna lämna in och göra ett föredrag om det också? Vill folk höra när jag berättar min version av Buddhismen eller ska jag skriva utifrån internet, böcker osv..? 

Många hälsningar från en galen Amanda.

Skit bra!

God morgon! Jag sitter här vid datorn, riktigt pigg faktiskt. 

Hittade en kul grej på Lisabjernhagen.blogg.se , ett bra litet.. ordspråk eller vad man ska säga?
We don't stop playing because we grow up,
we grow up because we stop playing. 

Skit bra! Det är faktiskt sant, enligt mig.. 

Ha en fantastisk dag!
Amandita

Vuxnas "skämt"

Hejsan alla trötta! Hoppas ni har sovit gott, för det har jag! 
Hur kan dagar gå så fort? Igår, så åkte vi till Naturhistoriska, sen åkte vi och lämnade Bella på ett kalas, sen åkte vi hem och packade inför landet, sen hämtade vi Bella på sitt kalas, sen åkte vi till landet, mamma och jag lagade mat, vi åt super gott, vi gick ut och badade i vårt spa, och vips så var klockan.. 12? 
På tal om kalas, är det bara jag som saknar kalas? Jag tycker det är kul att vara med på Bellas kompisars kalas, men det är ju så hiimla kul att få godispåsar? Och få en present i godispåsarna? Familjen och jag var på en fest för ett tag sen, då fick jag höra: Vi köpte ingen godispåse till dig, för du är väl lite för stor för det? *skratt skratt* Och vad ska man säga då? Nej, jag äälskar godis, så kan ni gå ner och köpa? Nej, då är det bara att hålla med och börja låtsas fnittra lite. Ibland förstår jag inte vad det är som är så kul med vuxnas skämt?

See u guys! 


Naturhistoriska..

God eftermiddag! Jag somnade jätte gott, och vaknade 10.32.
Nu ska jag och familjen åka till Naturhistoriska Riksmuseet. Det var väldigt längesen jag var där..

Ha en trevlig dag!
Amanda

Nattugglor

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Det börjar dra i ögonlocken..
Jag har börjat att dricka väldigt mycket té! Earl Grey är hur gott som helst! Dricker det.. 3-4 gr om dagen ^^

God natt, nattugglor. I morgon bitti kommer jag att sova ut... 


Jag idag på konserten med Nisse Landgren och Viktoria Tolstoy..

V-ringad rutig tröja, Lindex (tror jag)
Vit tröja, HM
Blåa jeans, Gina Tricot. 

Kolla vad jag fick..

Pappa gick ner till affären precis bredvid oss för att köpa en kaffemaskin till landet. När pappa varit där ett tag bestämde jag mig för att gå ner till honom. 
Väl inne i affären så ser jag Leilas receptbok ligga på disken. Jag gick dit och började kika lite i boken, vad det var för recept. 
"Du kan få boken om du vill." Jag kollade upp, förstod knappt att han snackade med mig. 
"Eh.." När jag förstod det blev jag helt stum. Han ger mig Leilas bok..? "Eh.. eh.. Ja, gärna." 
"Varsågod." Jag förstod knappt vad som hade hänt, helt förstummad.. XD 
Så nu har jag Leilas: Guldkant på vardagen. TACKAR! 


Våren påväg?

God eftermiddag! 
Bestämde mig idag för att gå till skolan, vilket var ett bra beslut! Det var väldigt vårigt i luften, vilket fick mig att längta extra mycket till sommaren. Men, vem längtar inte?

En bild av hösten, då man fortfarande kunde gå barfota m.m... 

Jag rekommenderar:

Sex lektioner i kärlek, Sean Connery, Angelina Jolie, Gillian Anderson m.f
Mona Lisas leende, Julia Roberts
The Messengers, Kristen Stewart. 
Djävulen bär Prada, Anne Hathaway, Meryl Streep. 
Hannah med H, Tove Edfeldt (En av de få svenska filmer som är bra tycker jag)
Wild Wild West, Will Smith


Hur vacker får man vara? 


My love for you is like an angel flying through the sky

God morgon. Sitter här och lyssnar på denna låt. Hur kan man inte älska den? Har faktiskt börjat lyssna lite på HipHop, The Game, Kanye West och lite andra kända artister. Men som sagt, detta är min favoritlåt, men det som är det dåliga är att den inte finns på iTunes Store :/

Lyssna och njut ^^
Kan ni förklara för mig varför nästan alla rappare visar överkroppen typ hela tiden? För att visa att de är coola...?

Förkyld..

God kväll!
Gårdagen var jätte rolig! Åkte skidor i Romme med skolan, tycker att skolan borde ta fler sådana initiativ, kanske inte riktigt att åka skidor, men mer utflykter i alla fall. Att sitta i skolan hela dagarna är väl inte så hiimla kul eller? x]
Men imorse då, som jag kände dagen innan i Romme, så vaknade jag igentäppt i näsan, yr i huvudet och hostig. Nu kom förkylningen (som egentligen borde kommit för typ en månad sen?). Mamma ringde till skolan och sa att jag stannade hemma, medans jag gick och lade mig i mammas och pappas säng. Tänk att man alltid sover så mycket godare i sina föräldrars säng, varför det? :) Så jag somnade vid.. 8 kanske. Jag vaknade 11.30, men tänkte: Varför gå upp när jag kan sova bort en hel dag? Så jag somnade om och vaknade 14.20. Sov totalt: 15 timmar. Kanske har tagit igen min sömnbrist? Knappast..

Hoppas jag blir lite bättre imorgon bitti, men vi får se. Kanske inte går till skolan på fredag, men en dag i sänder. 
Men är det inte så att när man är i skolan så vill man vara hemma och sova, eller i alla fall bara vara hemma? Och när man väl är sjuk och är hemma så vill man vara i skolan? Så är det i alla fall för mig. Skulle ha haft piano idag, BLÄÄ för att jag inte kunde gå. 

Hoppas allt är bra med er!
Klamar flån en igentäppt
Amanda


Will Smith

Tjollahopp!
Ännu en dag har gått i våra liv. Jag har lärt mig hur man gör en dressing och lite mer. Tänka sig, man lär sig saker varje dag, är det inte helt fantastiskt? :P

Satte mig vid datorn och började lyssna musik. Jag kollade på iTunes vilka låtar jag hade köpt: många, men den jag satte på var Just the Two of Us, versionen av Will Smith. Tacka gudarna för att den låten finns! Är helt kär i den, lyssnar på den på mobilen också! Nr 2 är Wild wild West, av Will Smith. 
Nej, men jag är helt kär i honom. Synd bara att han ha gått med i scientologkyrkan, sägs det i alla fall. Man ska inte lyssna på allt man hör ;) 
Ha det fint!

Tyvärr så funkade det inte att ladda upp en bild på WIll Smith från Wild Wild West, men annars är det bara att söka på internet! x]

Godmorgon sömntuta

God morgon! Alla sovit gott?
Sitter nu vid datorn på landet och chattar lite. Ville verkligen inte gå upp, det var så varmt och mysigt under täcket så jag vaknade flera gånger men orkade/ville verkligen inte gå upp. 
Sökte lite på internet och hittade den här bilden, den påminner lite om mig när jag sover? :PYÄÄJ!!

Hejsan alla!
Ni får ursäkta för dålig uppdatering, men när man inte har tillgång till egen dator så kan det vara svårt att göra en daglig uppdatering, men nu får vi försöka eftersom jag har fått tillbaka datorn! <3 :P Jag har också en infektion på tummen, vilket försvårar att skriva... :/ 

Ofc så är jag på landet och har inte tillgång till kamera.. Men jag får nöja mig med datorkameran :)

See ya!

Datorn på lagning..

HÄJ! 
Har nu äntligen fått långa syrrans dator så man kan skriva ett inlägg. Min dator är inne på lagning för helt plötsligt startade den inte. Creepy.. :S 
Men jag kommer nog få den någon gång i veckan. Man kan ju hoppas på en ny, men man ska inte hoppas för mycket XD
Ha det fint guys, ni kommer få nya bilder sen när jag får tillbaka datorn ;)

RSS 2.0