Andra advent

Mm, det luktar nästan jul :) 
På tisdag ska jag nog gå och julshoppa med mamma. Men bara kanske.. 

 

Julkalendern det här året, hur bra är den på en skala? Varför kan det aldrig vara en bra? Den är så överdriven tycker jag, så mycket: Jag är bäst!

www.rebubbled.com


The tuff part of the day

Ja, det svåraste på hela dagen är att ta sig upp ifrån sin varma säng. BLÄÄ. Men nu har man kommit hem. 
Vi åker alltid in på måndag morgon från landet till stan, för då får vi en xtra dag på landet, vilket är väldigt skönt. Men ibland är det skönt att komma in till stan på söndagen också för att slippa gå upp kl. 05.00.

God morgon :)Länder jag inte KUNDE

1. Chisinau - Moldavien 2. Valetta - Malta 3. Amsterdam (Haag) - Nederländerna 4. Budapest - Ungern 5. Rom - Italien 6. Wien - Österrike 7. Bern - Schweiz 8. Prag - Tjeckien 9. Skopje - Makedonien 10. Bukarest - Rumänien 11. Monaco - Monaco 12. Vilnius - Litauen 13. Riga - Lettland 14. Bratislava - Slovakien 15. Tallinn - Estland 16. Nicosia - Cypern 17. Warszawa - Polen 18. Reykjavik - Island 19. Torshavn - Färöarna 20. Bryssel - Belgien 21. Kiev - Ukraina 22. Sofia - Bulgarien 23. Irland - Dublin 24. Sarajevo - Bosnien Herzegovina 25. Tirana -Albanien 26. Andorra la Vella - Andorra 27. Vaduz - Liechtenstein 28. Ankara - Turkiet 29. Minsk - Vitryssland 30. Belgrad - Serbien 31. Zagreb - Kroatien

Vad ska man lägga ut här på bloggen?

Har funderat lite över på vad jag ska skriva här på min blogg. Och jag har kommit fram till följande än så länge: 

1. Antingen så skiter jag i bloggen, vilket känns väldigt trist. Men det är ju fortfarande ett alternativ?
2. Lägger upp fler bilder på kompisar, vardagen..
3. Gör detta till en musikblogg! Jag lägger ut videos på mig när jag spelar/sjunger. 
4. Skriver berättelser. 

Ja, man måste ju inte bestämma sig för att ha en grej som man sysslar med. 
Men fler bilder kommer det bli defenitivt. Håller på att lära mig vår kamera. Just nu är det bara att man tar en bild och hoppas på att den blir bra, men jag har laddat ner lite kataloger om vår Canon-kamera och så ännu lite mer kataloger när det gäller fotande. Så med tiden så.. 
Musik.. Mm, det är värt att tänkas på. Men helt seriöst, det skulle vara skitkul. Men då blir det bara på vardagarna eftersom jag inte har tillgång till kamera här ute på landet, mamma och pappa kommer ju se när man spelar in. Pallar lixom inte förklara allt för dem vad jag gör på nätet. 

Haha, ja nu är det bara att sätta igång. Jag har ju knappast lite att skriva om!

Sleep tight 

När jag hör din röst

Jag har aldrig riktigt längtat efter att dagen skall ta slut så man får lägga sig i sängen och läsa. Jag älskar verkligen Twilight-serien! Nu har jag äntligen fått låna andra boken: När jag hör din röst av Frida (asså jag fick låna den av Frida..) 

Men efter skolan så gick jag och Emma och shoppade! Riktigt kul, hittade en svart t-shirt, 2 nagelack, en nagelfil. Sen så bytte jag en tröja mot ett par Adidas-gympadojjor...

Vad har ni gjort idag? 

Tråkig blogg?

Asså, jag har insett hur tråkig min blogg är eftersom den inte har några bilder. Jag har faktiskt en anledning x]
Jag är på landet där jag inte har en kamerasladd så man kan föra över bilder, sen så kan jag inte skicka bilder via Bluetooth från min mobil för att..? 

PUSS

I'm still waiting..

Måste bara sammanfatta några ord om julen: 
Det var verkligen inte en så kul jul. Det ska vara julkänsla, det ska lukta glögg i hela huset! Men icke sa Nicke, familjen blev magsjuk och fick stanna hemma och tackade nej till ev. inbjudningar som de fick.. BLÄÄÄ. Jag väntar fortfarande på att julen ska komma, tycker verkligen inte att det har varit någon julkänsla alls detta år. Inte ens över nyår, för då fick man hit sin bortskämda syssling, så jätte mysigt jullov?
Det enda som jag verkligen gillat under det här jullovet var att jag fick en resa till London av mamma och pappa till mina bästa kompisar som flyttade dit i augusti. Det var verkligen så mysigt! 

Men annars då? Har det inte varit något roligt detta jullov? 
Jo, självklart. Men det har verkligen inte varit det bästa. Sista veckan var verkligen skitkul, men hur kul är det att ligga och spy på julafton? 

Hoppas ni har haft en bra jul med julkänsla! 
Ha det fint !


Alice

Just nu är jag i Lollos rum i London :D Deras hur är verkligen hur snyggt som helst! Det är så hiimla mysigt i London!!
Alice har blivit lite uppdaterad på nätet, hon har numera pea och FaceBook, och blogg! alicii.blogg.se är hennes lilla addres :)

Hoppas ni haft en härlig dag! 
kraam


Angels in the sky.. Lollo and Alice <33

Äntligen framme

Så. Nu sitter man äntligen här i Lollos rum. Gud vad jag har längtat efter Lollo och Alice! 
Det som jag oroade mig för på planet var att vi hade "tappat bort" varandra. Som om vi inte kunde prata som vi gjort förut. Men icke sa Nicke, best friends 4-evöör, it really make sense right now.. 


Ett litet och kort inlägg, men det är bättre än ingenting? :)
Ha det fint
Amanda

Dagen efter annandag nyår

God fortsättning!
Hoppas er nyår har varit bra! 
På 12-slaget satt jag i vårt spa-bad och verkligen njöt av de fyrverkerierna som var. Men det var mer förra året...

Åh, jag har blivit helt besatt av Twilight-böckerna. Jag har bara läst Om jag kunde drömma, men är verkligen så sur över att den tog slut! Och att filmen är från 15! Jag funderar på att planka in där i alla fall :) 

Ha det fint! :) 

RSS 2.0