Kläder.. :D

Sitter just nu och dreglar över BikBoks grejer. Så snygga grejer! Kikar lite efter snygga jeans och munkjackor, men toppar skulle även passa fint. 

God kväll.
A,

Varför inte? ^^

Ta fram din mobil tryck neråt i din kontaktlista och släpp, byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista. 

Fuska inte! 

Kära Alice . För det första vill jag säga att Amanda är den bästa vän jag haft, och att Anders är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Anne och Antons Mamma gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Bea får ett lyckligt liv tillsammans med ChristineJag vill säga tack till Edson för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Elin. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Embla tog sitt liv. Snälla, Emma sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Emma och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Fanny som kommer i 130 km/h i en blå Opel. Jag vill också meddela mitt hat mot Felicia eftersom han varit otrogen mot min käraste Frida. Jag vet att Gunilla kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Hanna för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Ida och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Johanna!


Knasigt detta blev ;P

Brottas med självförtoendet eller självkänslan?

ÅH, gud vad irriterad jag blir. Vad har man egentligen en blogg till? Är det här man ska skriva av sig om alla sina problem, eller ska man låtsas som om allting är bra? GALEN ÄR JAG!

Hade ett helt fantastiskt självförtroende för tio minuter sen. Tills jag såg mig i spegeln. Gud vad jag känner mig... äcklig, ful.. NEJ AMANDA SLUTA NU! 
Någon som har några bra tips på förhöjd självförtroende/självkänsla? Seriöst så tror jag att det är båda två som är ute på sjön nu ifall ni fattar vad jag menar. 

BLÄ
A,  

He walks away, the sun goes down

En av de få låtar jag gillar av Amy Winehouse :D Och den här versionen är det typ med Desperate Housewifes, då kanske det blir lite intressantare? Haha ^

You're my best friend


Hjälp vad tiden går snabbt

Gud vad tiden går snabbt! Det var i början av detta år som jag var i söta London, och nu är det i början av april? Snart i alla fall. 
Tiden går snabbt i alla avseenden. År, dagar, timmar, minuter.. Liv kanske?
Nu ska Lollo åka till Sverige, eller rättare sagt hon är påväg till Sverige för att hämta Flora! :D Deras hund.. :D Världens sötaste tax. 
Tekniken går det också rätt bra. Eller rätt bra, kolla på MacBook Air. Man kan ju seriöst skicka den i ett brev. Inte för att man gör det för då går den ju sönder, men i alla fall :)


Memories.. 


A, 

Dagen i ord?

Vakna
Pianoövande
Frukost
Skola
Hem och spela piano
Spela piano ^^
Hem
Middag med mormor och morfar
Dator
????

Haha, inte så inspirerande precis, men då kan man fråga hur man gör en dag med bara några få ord intressant?
Det var intressant, den får jag klura på :P

Ha det bra alla! 
A,

Fotboll

Hihi, idag spelade vi fotboll i skolan. Vår klass är ju med i Fair Play Trophy (stavfel? ^^) och vi vann mot en sportskola! 5-4 till oss, och Frida gjorde ett så hiimla snyggt mål!
Så nu är vi i slutspelet i Stockholm. Vi får se vad som händer nu. 

Ha det gott kisar!
A, 

Denna låt spelas mest i mina hörlurar..

                                       

BLÄ

Idag fyller (fyllde?) pappa år! Så tack vare det så stannade vi kvar på landet tills lunch ungefär. När vi kom till stan tog jag en macka, men sen bar det av till skolan för att ha bild. Gillar bilden, så skönt att slippa ha en bok framför sig. Det känns som jag kan göra vad som helst (Fast just med bilden så är det ju liite begränsat *host host*). En penna ett papper.. 
Sen matte. Gud vad jag är trött på matte. Det är inte det att jag inte gillar matte, men jag orkar bara inte. BLÄÄ

om jag sammanfattar dagen så tycker jag att dagen har varit helt okej, men ändå SKIT. Jag känner mig så.. deprimerad? (Nej, inte riktigt rätt ord för att beskriva känslan, men det får duga.) Som om jag inte platsar in någonstans. Jag älskar att vara barnslig, enligt mig är inte det något negativt, utan något positivt men ibland känns det bara lite för mycket. Och det känns som om jag inte kan kontrollera hur jag är som person. Det stör mig, ja, varför skulle det inte störa mig? 
Just nu skulle jag bara vilja gräva ner mig i jorden och bara kolla på, läsa andras tankar, vad försigår i andras huvuden? 
Sen har jag märkt att jag är bättre på att hitta mina känslor ifall jag skriver, både för hand men framförallt på datorn. Härligt att det rasslar, har varit lite ringrostig, men det blir bättre och bättre. 

Bara för att videon inte funkade så får ni bilder från i fredags, soligt soligt soligt, men imorse var det snöigt och slaskigt och BLÄIGT! 

   


Kommer videoinlägg..

Hejsan alla nattugglor!
Håller på att ladda upp en film, men det går så hiiiiimla segt. Det kommer i alla fall ett inlägg lite senare...

Okej, om dagen kommer i nästa inlägg. 

Grattis på födelsedagen!

I morse väckte mamma mig och Bella för att sjunga pappa som fyller år idag! 
Grattis älskade pappa 
Inte en dag äldre

ÄLSKAR DIG!
A,

Redovisning av Buddhismen

Som några har sett i tidigare inlägg så har jag skrivit att på SO:n så håller vi på med religioner, där olika grupper har fått olika religioner som t.ex Buddhismen. Pappa hjälpte mig (TAACK!!) i morse med föredraget som vi då skulle hålla inför klassen, och eftersom han hade STOR erfarenhet att just prata inför en grupp människor, så fick jag många tips och föredraget gick S U V E R Ä N T ! ! ! ! 

Jag tackar en än gång till pappa som tog sig tid i morse, det gav verkligen resultat! 
Och, nu när jag kom hem så visade pappa mig några böcker som handlar om att prata inför människor (tror jag.. :P), så att jag blir ännu bättre, för bakom nervositeten när man står uppe på "scenen", så är det glädje och drivet att bli bättre på att våga prata inför folk.

Ha det bra i solskenet!
/ A,


På tal om solsken, så kan man ju säga att jag fick min bön hörd därför för inte så länge sen såg det ut såhär...Och nu ser det ut såhär! :) 
Detta är framsidan..Mår inte bra..

God dag alla! 
Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har i alla fall haft det; förutom att jag har mått illa hela dagen? Jag är så hiimla hungrig hela tiden, men jag är inte sugen på någonting, för då mår jag bara mer illa. Hmf, konstigt det där.

Hoppas detta illamående inte går över i någonting annat.. 
God natt och sov gott! 


Designen..

Tjo!
Har ni sett att jag fixat designen? Blev det snyggt tycker ni? Det är helt okej enligt mig ^^

God natt allihopa! 

A,

Antingen VINTER MED SNÖ eller SOMMAR MED SOL

Den här låten ger mig en sådan sommar känsla! Och som vanligt, när jag hör ordet sommar så är det en kniv i magen: Jag älskar sommaren. Jag älskar allt med sommaren! Det är så himla härligt att bara kunna gå ut med bara en tröja på, att kunna gå barfota. Ja, jag älskar som sagt sommaren. Och över allt annat på denna jord (förutom Lollo och Alice) så saknar jag sommaren, och skulle göra nästan allt för att sommaren ska få komma! 
Men det värsta är ju att jag kan inte göra någonting annat än att vänta. Surt, men ibland får man bita i det sura äpplet. BLÄÄ

Mer solsken till folket! Det har faktiskt varit mörkt i nästan ett halvår..
SOMMAR!

Fredagsmys in the City

Tjolahopp alla nattugglor! I kväll ska vi vara uppe länge, eller hur? ÄNTLIGEN är det fredag ^^
Igår var det fotbollsmatch, skolan är med i en turnering, och min klass vann! Vi möter klasser från andra skolor, och sen.. ja, sen försöker vi vinna? Men det viktigaste är att inte vara för självsäker, det är framförallt då man förlorar.. 

Idag är mamma, Bella och jag hemma i stan. Pappa och katterna åkte ut till landet, så brudarna är inne i stan denna helg. Ikväll ska vi äta Fajitas, mums! :)

Hoppas ni får en bra helg ni också! 

Haha

Lyssna på detta först, det är orginalet..

..lyssna sen på den här.. :P


Ha en bra dag! :P 

I am who I am, your approval is not needed

Tjena mors! Ska berätta en händelse idag så detaljerat jag kan. Mina kompisar får heta i det här inlägget.. Petra och Sandra. Vill inte lägga ut några namn.

Jag ser Petra och Sandra stå vid fönstret och prata. Jag kommer som vanligt upp bakifrån och försöker skrämma dem. Misslyckades.. "Hej" sa jag.
"Hej," sa de båda. Vi kallpratade lite, som man alltid gör när man väntar på en lektion. x] Men helt plötsligt kommer det.
"Du säger hej till alla våra ärkefiender." säger Petra, inte surt, men inte glatt heller. Jag fattade 0.000 "Jag menar du säger hej till "namn", "namn, och "namn", och vi är inte kompisar med dem." (Och..?) "Är inte det lite taskigt? I fyran och femman så mobbade de typ oss." sa Petra, som tydligen pratade för Sandra också.
"Ärkefiende är ett väldigt starkt ord, och eftersom att du använder det ordet så betyder det att du inte gått vidare?"

Ja, sen kommer jag inte ihåg mer (x]) Men typ såhär var det. Deras huvudpoäng (Eller Petras) var att de tyckte att det var taskigt att jag var kompis med deras så kallade.."ärkefiender". Har jag bett om er/din kommentar? Nej..

Vi är inte sura på varandra, men var bara tvungen att skriva av mig, eftersom enligt mig är detta ganska töntigt.
Btw, mina tänder värker så in i *******. Fixade tandställningen idag, inte shönt.


God natt alla!
Extra pussar och kramar till pappa som är i Åbo!

Jag rekommenderar:

LOVE FILM! 
Jag gillar det "stället" jätte bra. Jag tycker att de har en bra idé när det gäller att hyra filmer. Vi har ett hyrfilmställe bredvid oss inne i huvudstaden, men där får jag inte hyra för jag inte är 18 år. Så ifall de vill tjäna pengar så borde de göra så att minderåriga fick hyra film.. 
Men åter till LoveFilm. Vi har ett abonnemang där vi får 2 filmer per gång, och när vi skickar tillbaka dem och de kommer fram, så skickar de iväg två nya. Jätte enkelt och jätte bra! Vi har hemmabio här på landet, och mysfaktorn är hög med en bra film (hemmabio), brasan är på och godis. ^^

Ha en bra dag allihopa! 


RSS 2.0