Ny kategori i samband med designen

Som rubriken säger så är det en ny kategori i samband med designen som jag nu försöker ändra så gott det går, så ursäkta röran. 
TÄNKIGT heter den nya kategorin.  Varför? För att jag vill det, and thats the way it is.

/ A ^_^

Design

Vad gillar ni designen då? Någonting man bör ändra på? 
Ni får ursäkta att allting inte riktigt funkar som det ska just nu i denna blogg, men det är för att jag som sagt håller på att fixa med designen, så det är bara att hålla ut! Ska försöka fixa problemen när jag kommer hem efter skolan. 

Ska äta frukost nu, ha det!

Skottvångs Grufva, brunchunderhållning

Japp, idag var det jag och Li som höll i brunchunderhållningen på Skottvångs Grufva. Jag spelade piano och sjöng, och Li sjöng. Men det gick helt fantastiskt bra, ägarna ville ha oss tillbaka också någon gång i sommar tror jag. 

Vet inte riktigt hur det går med blogguppdateringen. Tycker inte direkt att jag brinner för att uppdatera, kanske ska börja blogga/starta en ny hemsida.. Men vi får se vi får se. En dag i taget...

Sjuk dag, dvs städdag

Japp, som rubriken säger så är jag vääldigt förkyld. Tråkigt nog, men efter att ha stått en halvtimme blickstilla ute i den svala kvällen så tror jag faktiskt att jag har en ursäkt :P
Men, jag har faktiskt städat mitt rum! Det såg ut som en byggarbetsplats med kläder utspritt över hela golvet. Men, nu är det fint igen! 

Som ni kanske har märkt så bloggar jag inte regelbundet, så förvänta er inget. ;)

/ A, 

Operation Dagsverke 27 maj.

Operation Dagsverke: 
Jag fick veta för ungefär en vecka sedan att klassen är med i någonting som kallas Operation Dagsverke. Klassen får en ledig dag där vi ska samla in pengar till fattiga barn i Afghanistan så att de får en utbildning. När jag kom hem berättade jag det för min mamma och pappa, och eftersom att jag spelar piano så tänkte vi att jag kanske kan lira hos något ställe. Det är ju super! tänkte jag. Mamma hade sett att ett hotell hade dagar då man kunde komma och spela. Så mamma och jag gick dit för att kolla ifall jag kunde spela. Jag spelade för en tjej La Valse d'Amelie från filmen Amelie från Montmartre, och dagen efter fick jag veta att jag kunde spela hos dem 1 timme på förmiddagen och en timme på eftermiddagen den 27 maj. För det får jag 500 kr! Så ett steg på vägen alltså. 

vet inte riktigt ifall jag ska göra en paus på denna blogg för att kunna ha en egen hemsida på Mac:en. Visst kan jag ha en blogg parallellt, men  vet inte ifall jag vill lägga så mycket tid på min dator då jag har både studier och annat att göra. 

En kluring till, blev det alltsåHemsidor att älska - 0. Någonting att skriva - 0

Hejsan hoppsan. 
Kom hem igår från övernattningen för jag skulle på en "konsert" med Steve Dobrogosz och Anna Christofferson på Skottvångs Grufva. Steve är faktiskt helt galen. På ett positivt sätt då, för när han sätter sig ned vid pianot och lirar, då är jag helt förstelnad, förtrollad, han spelar såååååååå fantastiskt! Jag blir helt lycklig!

Är riktigt seg idag, men vad kan man begära efter två nätter på scouterna? Blir nog lite segare pga vädret, det är väldigt grått idag, men som sagt, vad kan man begära när solen har lyst i ungefär en vecka? 

Kiss n' hugs. 


RSS 2.0