Ny kategori kommer imorgon!

Tänkte slänga in att jag har börjat med något som heter Dagens Citat, eller jag ska börja. 
DAGENS CITAT är t.ex roliga saker som folk har sagt, eller så är det citat som framkallar minnen, både negativa och positiva. Bara så att ni vet så kommer jag inte att förklara varje citat med var och vem som sa dem, alla är anonyma förutom att jag skriver första bokstaven i deras namn som deras namn, så Alice blir t.ex A :P Och alla som börjar på A kommer heta A.


Ha en fortsatt härlig kväll!

Just be yourself.. who?

Tjaba. 
Satte mig ner vid datorn, loggade in på FaceBook och fick se att en av mina vänner hade som status skrivit: Just be yourself, life is to short to be anyone else. Då kan man ju fråga sig om man vet egentligen vem man är? 
Ja, jag vet att jag heter Amanda och är 12 år, men jag menar "mellan raderna", vem är jag egentligen??

Hmmh, en kluring som tåls att klura på över natten, nej fel, hela livet. 
Sov så sött!

??

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/658152/a-m-a-n-d-a?claim=vbbdzu5hnfq">Följ min blogg med bloglovin</a>'


Och alla, kommentera inte detta inlägg, tack. ^

Bilder

Måste säga härligt med pianister i Talang! Alldeles för lite. Inte för att jag kollar på programmet så ofta, men när jag är hemma i stan så gör jag det, eftersom vi alltid åker till landet annars. 
Nu ska jag, mamma och Bella kolla på Dreamgirls, vi har beställt den från LoveFilm ^^ 
Dagen har rullat på, har egentligen inte så mycket att berätta. Så, ha en bra kväll!

Inte så värst bra bilder, I know, men eftersom dålig uppdatering så blir det med straff..
 / A, En helt fantastisk dag!

Denna dag har bara varit glad, och ingenting har gjort mig sur denna dag! Ska försöka berätta i detalj..?
Händelse nummer 1. 
Jag gick till skolan med ett ovanligt glatt humör och kände mig väldigt.. glad! Jag gick igenom en dag av allt annat än sura grejer - fast jag måste lägga till att vissa killar i min klass är helt himla skit töntiga -.-- men i alla fall.. Så vid lunchen kom min och Emmas körledare fram till oss (Han är också lärare på skolan) och sa typ såhär: "Jag har blivit ombedd att utse två personer från kören som representerar Matteusskolan i kören *namn på kör*. Jag har valt er två". Efter att Emma och jag hade hakan i marken så fortsatte han: "Dessutom, Amanda så kan du göra ett prov för några gubbar, och om det går bra så kan du spela piano i en orkester då." Jag var helt stum. Han har valt EMMA och MIG av alla sjuor, åttor och nior i vår kör i skolan. Och vi är de enda sexorna i kören.. :)

Händelse nummer 2. 
Jag gick till pianot för att spela såklart. Efter att ha börjat ett stycke av Chopin, så säger min lärare: "Amanda, kommer du ihåg när Margareta skakade din hand och sa Välkommen till mellanstadiet i Musik (Margareta är den mest fantastiske person som jag någonsin har träffat, och antagligen kommer att träffa. Hon grundade stället där jag spelar, och jag spelade extra med henne förutom mina vanliga lektioner som jag nu har på onsdagar. Hon led av cancer medan hon spelade, och gick bort förra året i mars). Du har just lämnat det stadiet, och är nu i Högstadiet". Jag är fortfarande i chock. Allting har gått så himla fort, jag har spelat i fem år! :D

Händelse nummer 3.
Är det någon som läser detta som har provat att spela salsa på piano? Det är JÄTTE svårt. Jag har tränat och tränat och inte satt det på jätte länge. Men ikväll bestämde jag mig för att inte gå ifrån pianot innan jag hade satt det. Så, nu kan jag spela lite salsa! 

Ursäkta för lite skryt, men, just nu så får ni stå ut med det! :P:P:P
Detta har varit en såå himla härlig dag, vill aldrig att den ska ta slut, fast det börjar dra lite i ögonlocken.
Sov gott allihopa! 
/ A, 

Först kommer våren, sen kommer sommaren

Gud vad glad jag blir av solen!
Jag menar, vem blir inte glad av solen? :P
Men i alla fall, vaknade vid elva idag, riktigt härligt att sova ut nu första dagen på påsklovet. Blev inspirerad som satt ute med en bok och åt frukost. Så jag tog Bridget Jones Dagbok (som jag lånade på Stadbiblioteket i onsdags) och satte mig med två syltmackor. Nu, när jag kom in igen såg jag att jag blivit lite brunare på ena armen! JAA!! :D 
När jag vaknade och gick ut så fick jag en sommarkänsla, men nu är det vår så jag får inte hoppas för långt (?). men det är väl april, och snart är det maj, sen juni, och då är det sommar? Det är inte så långt kvar!! :D:D:D:D:D:DGÅ UT och njut av solen, det ska jag göra nu!
/ A, 

RSS 2.0