Eller..

..nej. Jag vill inte ha bloggpaus längre. Väldigt lång paus, I know. Men jag känner liksom att det är så dålig känsla i bloggen, detta blir en comeback! Eller.. Jag ska nog inte lova någonting. 
Detta är min blogg, med uppdateringar när jag vill. Haha x]

Ha en bra dag!


 Verkligen inte världens bästa bilder, men men.                          v                           

BLOGGPAUS!

BLOGGPAUS!
BLOGGPAUS. 
Bloggpaus, som ni kanske förstår. Jag ska ha bloggpaus. Jag orkar inte blogga mer helt enkelt. 

C ya'll sometime!

BLÄÄÄÄ

1. Vet inte vad jag vill blogga om.
2. Vet inte heller om det jag bloggar om är intressant.
3. Har inga roliga bilder. 
4. Jag ska dricka te. 
5. Ni har inte frågat, men jag ska kolla på film nu: Vicki Christina Barcelona. 


Utkast: Du är ...

IQ-test hur iQ befriad är du?
Har du...

( ) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
( ) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?.
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
( ) ...slagit dig på fingret med en hammare?
( ) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på mer än fem prov i rad? - inte betyg, men procent
( ) ...sprungit på ett litet barn?
( ) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
( ) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 4
 8 x 4 = 32

Resultat: 
0-25% Du är rena geniet
(x) 25-50% Du kan ju vara smartare

50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp

Boken Om Mig.

Jag måste få skriva av mig.
Vi har en uppgift i skolan, på Svenska-lektionerna och Engelska-lektionerna, då håller vi på med Boken om mig, och The Book about me. Boken ska ha minst 6 kapitel om mig, 3 kapitel på engelska och 3 kapitel på svenska. 
"BLÄÄ", "Varför ska vi göra det här?" "TRÅKIGT!" och "Vi gjorde ju det här i femman". Ja, men i femman var vi andra personer än vad vi är idag. (Sådana här kommentarer kommer ju inte bara på sådana här uppgifter, utan egentligen hela tiden. När vi ska jobba i matteboken - Haha, då är jag med och gnäller -, när vi ska göra gruppuppgifter, A L L T )
Jag tycker att Boken Om Mig- uppgiften är jätte bra. Hur menar jag då?
Alla, eller nästan alla skriver då: Hej, jag heter Berta Bertsson. Jag bor i Tyersö med mamma, pappa, och 7 syskon, och i love music, I love.. I love.. I hate... 
Jag måste säga att jag tycker det blir riktigt tråkigt då. Det blir så ointressant, det händer ingenting i texten, och varför ska jag då läsa det? Jag försöker skriva som en berättelse. Jag har gjort som så att det är sommar. En flicka som heter Saga har smugit ut från huset för första gången, väldigt väldigt sent på kvällen och tidigt på morgonen. Hon går till en sjö, där hon ser en annan flicka i samma ålder, 12-13 år, hon heter Amanda. Saga börjar bli intresserad, varför sitter Amanda där, ensam och nu? Amanda börjar berätta om sig själv, om sitt liv, om sina tankar. Men plötsligt är klockan 10 på morgonen. Saga skyndar sig hem och kommer tillbaka samma tid nästa dag. Och så håller det på. 
(VARNING: skryt) Jag tycker att det blir mycket mer intressantare då. Och det är spännande att skriva i tredje person, då är man ju en utomstående och måste verkligen iaktta sig själv utifrån. Det är väldigt spännande. 

Så jag tycker att den här uppgiften har ett väldigt bra syfte, och just nu när man kommer in i tonåren. Tonåren är ju en tid där många verkligen börjar testa vilka det är. Det händer ju mycket, som sin personlighet och med kroppen också. (Nu ska jag inte säga så mycket, jag vet nästan ingenting utan bara det mamma&pappa och några av kompisarna har berättat, men jag spekulerar lite) Så jag tycker det är bra med en sådan här uppgift, det är ju ett identitetssökande, och man söker sin identitet hela livet, eller hur? Det gäller bara att förstå varför man gör det och vad man gör.


Veckans blogg hos Joana

Gud vad irriterande detta är. Jag kan inte göra länkar, för då visar den bara ett litet vitt tomt fönster, och sen händer ingenting. Väldigt irriterande, väldigt irriterande..

Hos Joana (http://joanaconstantin.blogg.se/) så är jag nu med i Veckans blogg. Jag är med, Joana. Men vad är det man röstar på? Är det snyggast design eller den som du tycker "skriver bäst". Alltså.. skriver intressantast? 
Igår så regnade det något förfärligt! Eller hur? Men senare på kvällen började det torna upp litet, så jag och Bella passade på att fota lite droppar bland annat. Men ni får se senare idag!

Have a very nice afternoon. 

Jag älskar att spela piano

Jag satte mig ner vid pianot, och kände verkligen att jag älskar att spela piano. 
Men jag kände ett väldigt sug till att verkligen börja spela jazz. Enligt mig (detta är bara ett påstående); kan man spela cool jazz/blues så kan man allting. Eller njae, inte riktigt.. 

Men.. okej, jag får börja om någon annan gång. 
Klockan är ju väldigt sent, och jag kan/orkar inte beskriva mig så tydligt. 

Sov gott. 

P.S.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra åt designen, jag tycker det ser så mörkt ut. Någon som har någon idé?

Dagens citat


"Tager du denna kvinna.. Eh, nej jag bara skojade. Det är ju Shakespeare."

Städning..

Det blir inga bilder därför att det är så himla stökigt i mitt nya rum. Haha, det är så härligt att säga "mitt". 
Är nästan helt färdig med städningen, har plockat i ordning i rummet och det ekar inte, som det gjorde i början, men nu ser det riktigt mysigt ut. Det gjorde det i början, men jaja. 

Trevlig kväll! 

Fantastico

Jag kom hem från skolan som vanligt och förväntade mig inget särskilt. Men när jag kom hem sa mamma och pappa:" Blunda och följ efter mig." Jag gjorde som de sa och när jag kommer till då deras rum, så ser jag att deras säng inte är där längre. Det var min säng som stod där. Jag hade fått deras rum! Så nu håller jag på att ta in alla mina saker från mitt förra rum som jag delade med min lillasyster till mitt nuvarande rum. Ett härligt jobb, ifall man tänker efter, även ifall det är mycket slit.
Så nu är jag väldigt lycklig. Vi håller på att göra om i hela lägenheten, det är så himla snyggt redan, så tänk er när det är färdigt. Wow. Längtar!! 

No pictures tonight.
Sov gott allesammans. 

The Proposal + lite bilder

Har ju glömt att berätta att jag, min kusin Sofia, min mamma och några av mammas kompisar ska gå och se på förhandsvisningen av "The Proposal" med Sandra Bullock! Det ska bli jätte roligt, verkligen jätte roligt! 
Tänkte uppdatera mig lite granna i alla fall, här kommer lite bilder från april och framåt.. 
Och inte för att ni har frågat men igår var vi i Vanadislunden, och jag rev mig på ett staket. Det svider inte så mycket, men det känns ju när man kommer åt det.. JAG FINNS!

Haha, ursäkta för dålig uppdatering. Verkligen dålig uppdatering. 
Det händer bara väldigt mycket nu, kanske inte så mycket läxor, men mer mentalt och jag brukar inte längre vara inne på datorn så ofta, eller i alla fall inte blogga så ofta, som man kanske märker. 
Men jag finns fortfarande, bara att det är VÄLDIGT dålig uppdatering. Men vem står jag i skuld?
..

Peace n' Love.
/ A, 

RSS 2.0